Microsoft a stabilit calendarul de lansare pentru Windows 10

Microsoft a stabilit calendarul de lansare pentru Windows 10

Windows 10, sistemul de operare care ar trebui să corecteze toate aspectele unde actuala platformă Windows 8.1 nu a reuşit să convingă, a primit un nou interval de lansare ceva mai clar definit.

Semnalând intenţia de a lăsa cât mai repede în urmă platforma Windows 8, Microsoft reiterat prin vocea lui Kevin Turner – director global al diviziei de marketing şi vânzări, un nou interval pentru lansarea următoarei versiuni Windows 10. Astfel, dacă la momentul dezvăluirii ediţiei Windows 10 Technical Preview în luna septembrie 2014 Microsoft preciza doar un interval de lansare ambiguu, făcând referire la perioada verii anului viitor, progresele făcute între timp au permis stabilirea unui calendar mai precis, având ca ţintă pentru lansare „finalul verii şi începutul toamnei”.

Windows 10 Technical Preview

Între timp, Microsoft plănuieşte noi discuţii pe tema experienţei oferită de platforma Windows 10 utilizatorilor finali, urmate de lansarea unei ediţii Windows 10 Developer Preview la începutul verii. Apropriată de forma finală, versiunea Developer Preview va fi urmată de produsul finit Windows 10, lansat oficial în perioada august-septembrie 2015.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult