Microsoft anunță integrare iCloud Photos cu aplicația Photos din Windows 11

16.10.2022
Microsoft anunță integrare iCloud Photos cu aplicația Photos din Windows 11

Curând, vei putea vizualiza colecțiile de poze de pe iCloud direct cu aplicația Microsoft Photos, inclusă cu sistemul de operare Windows 11.

Aflată deja la etapa de testare cu utilizatorii Windows 11 înrolați în programul Windows Insiders, noua versiune a aplicației Photos suportă conectare iCloud pentru afișarea pozelor realizate cu dispozitive iPhone.

Curând, posesorii iPhone care dețin și un PC echipat cu sistemul de operare Windows 11 vor putea vedea colecțiile de poze direct pe ecranul monitorului, fără a mai avea nevoie să le descarce manual din contul iCloud.

Astfel, odată ce te-ai autentificat în contul tău Apple, pozele nou realizate vor fi sincronizate automat între PC-ului și iPhone-ul/iPad-ul tău:

„Aplicația Microsoft Photos vă permite să vizualizați, să organizați și să partajați fotografii de pe computer și OneDrive, iar cu această actualizare, veți putea să adăugați și să accesați pozele iCloud direct din aplicație. Acestea vor apărea alături de poze din alte surse, organizate în noua interfață ”All Photos”, precum și pe o pagină dedicată pe care o puteți accesa din panoul de navigare lateral.”

Noua versiune Microsoft vine cu o interfață îmbunătățită, mai ușor de utilizat, dar care elimină editorul video încorporat, această funcționalitate fiind „predată” unei alte aplicații Windows 11.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult