Microsoft ne arată cum să rulăm Windows 8 de pe stick USB

Microsoft ne arată cum să rulăm Windows 8 de pe stick USB

Microsoft a prezentat cu ocazia conferinţei Digital Worldwide Partner organizată luni, un stick USB care face mai mult decât să asiste transferul datelor personale între PC-uri, oferind o modalitate de a rula Windows 8 de pe orice PC, vechi sau nou, fără a afecta sistemul de operare instalat deja pe harddisk.

Windows To Go, rulat de pe stick USB

Ediţia portabilă a Windows 8, botezată Windows To Go, păstrează aplicaţiile instalate de utilizator şi toate setările personalizate pe un stick USB cu capacitatea de 32 GB, astfel încât putem face desktop-ul/home scren-ul oricărui PC de la care lucrăm să arate precum cel de acasă. Microsoft recomandă varianta folosirii unei ediţii portabile de Windows 8, rulate de pe un stick USB, ca o modalitate simplă şi eficientă de a avea acces la datele cu care lucrăm de pe orice PC, bucurându-ne în acelaşi timp de un sistem de operare personalizat după propriile gusturi.

Află de aici cum să creezi propriul tău stick USB cu sistem Windows 8, adaptat în versiunea portabilă Windows To Go şi gata de utilizare fără a necesita instalarea pe harddisk.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult