Microsoft oferă integrare iCloud Photos prin aplicația Photos din Windows 11

13.11.2022
Microsoft oferă integrare iCloud Photos prin aplicația Photos din Windows 11

Posesorii de telefoane iPhone vor putea vizualiza pozele de pe iCloud direct pe PC, folosind aplicația Microsoft Photos inclusă cu sistemul de operare Windows 11.

Trecută deja de etapa de testare, funcționalitatea este activată treptat pentru utilizatorii de Windows 11, versiunea actualizată a aplicației Photos permițând autentificare iCloud pentru vizualizarea colecțiilor de poze realizate cu dispozitive iPhone. Bazată pe tehnologie cloud, funcționalitatea elimină nevoia transferului manual al fișierelor pe PC și este practic instantanee, pozele nou obținute fiind sincronizate imediat și pe PC.

Astfel, odată ce te-ai autentificat în contul tău Apple, pozele sunt sincronizate automat între PC-ul și iPhone-ul/iPad-ul tău:

„Aplicația Microsoft Photos vă permite să vizualizați, să organizați și să partajați fotografii de pe computer și OneDrive, iar cu această actualizare, veți putea să adăugați și să accesați pozele iCloud direct din aplicație. Acestea vor apărea alături de poze din alte surse, organizate în noua interfață ”All Photos”, precum și pe o pagină dedicată pe care o puteți accesa din panoul de navigare lateral.”

Care sunt principalele noutăți din aplicația Microsoft Photos:

  • Interfață reproiectată, oferind un nou mod de vizualizare cu acces la mai multe surse de poze
  • Optimizări de performanță
  • Funcție backup-ul pozelor în contul OneDrive, direct din aplicație.
  • Vizualizarea pozelor de pe iCloud direct în aplicația Photos.
  • Funcție Memories, pentru auto-generarea de colaje foto personalizate
  • Funcție de organizare automată a pozelor în albume și opțiune de căutare în colecțiile păstrate în spațiul cloud.

Noua versiune Microsoft Photos este disponibilă prin microsoft store ca și actualizare pentru aplicația Photos deja instalată pe PC-urile cu sistem de operare Windows 11.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult