Microsoft Your Phone devine Phone Link, însă doar pe Android

03.04.2022
Microsoft Your Phone devine Phone Link, însă doar pe Android

Intens promovată de Microsoft ca o punte de legătură între PC-uri Windows și dispozitive cu Android, aplicația YourPhone este redenumită Phone Link, însă doar pe Android.

Cele două aplicații vor trebui în continuare să fie instalate împreună pentru a beneficia de funcționalitatea promisă, respectiv sincronizarea pe PC a informațiilor recepționate pe telefonul cu Android, Microsoft anticipând că diferența de nume nu va stârni confuzie în rândul utilizatorilor. Tot „ca unsă” ar trebui să meargă și restilizarea ambelor aplicații, folosind repere din interfața Windows 11.

Păstrând tradiția, Microsoft pune pe primul loc utilizatorii celei mai recente versiuni de OS, promițând utilizatorilor un pachet complet de funcții care să ”faciliteze o experiență nativă sub noul Windows 11”. Aceasta include pictograme noi, margini rotunjite și o paletă de culori care se potrivește cu tema dark/light.

Aplicația de tip companion, care anterior era disponibilă doar pe dispozitivele Samsung Galaxy și Microsoft Surface Duo, a fost redenumită Link to Windows. Are o nouă interfață vizuală care „aduce notificări în avans”, conform Microsoft.

În aplicația pentru PC, este prezent un panou de notificări chiar sub secțiunea cu status-ul telefonului și butoanele pentru setări rapide, înlocuind panoul de navigare lateral pentru mesaje, fotografii și aplicații.

Pe lângă dispozitivele deja suportate, Microsoft extinde disponibilitatea Phone Link la mai multe dispozitive cu Android, inclusiv unele smartphone-uri HONOR, cum ar fi HONOR Magic V și seriile Magic4 și Magic3.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult