Noi informații despre iOS 17.4 | Cu ce funcții vine actualizarea Apple

22.02.2024
Noi informații despre iOS 17.4 | Cu ce funcții vine actualizarea Apple

Apple se pregătește de actualizarea iOS 17.4, care vine cu o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri semnificative. Apple a lansat iOS 17.4 beta 4 pentru dezvoltatori, aducând actualizări precum un nou ecran personalizat, o nouă funcție CarPlay și alte caracteristici, scrie 9to5Mac.

Modificările sunt disponibile pentru dezvoltatorii înregistrați și pot fi accesate prin intermediul aplicației Setări, General > Actualizare software. De asemenea, se spune că Apple va extinde disponibilitatea iOS 17.4 beta 4 către testerii beta publici în cursul acestei săptămâni.

Printre noutățile aduse de iOS 17.4 beta se află un ecran de bun venit personalizat, care îți va afișa imaginea de profil la repornirea dispozitivului după actualizare. De asemenea, secțiunea „Baterie” din aplicația Setări a fost îmbunătățită. Apple a dezvăluit, de asemenea, că bateriile iPhone 15 oferă o performanță superioară față de estimările inițiale.

Cu ce actualizări vine iOs 17.4

O altă caracteristică interesantă este opțiunea CarPlay, care, pentru mașinile compatibile, va afișa informații despre hărți și direcții. Utilizatorii vor putea schimba tipul de afișaj dorit între ecranul principal și acel de cluster de instrumente printr-o simplă apăsare a butonului de configurare a hărții din colțul drept sus al ecranului principal al Hărților, conform notelor de lansare iOS & iPadOS 17.4 Beta 4.

Actualizarea iOS 17.4 vine și cu alte caracteristici, cum ar fi protecția dispozitivelor furate, opțiunea de a descărca aplicații din surse alternative în conformitate cu decizia UE, compatibilitatea cu Vision Pro pentru utilizatorii de Apple Watch Series 9 sau Ultra 2 și posibilitatea de a alege browser-ul preferat direct din Safari.

Pe lângă acestea, iOS 17.4 aduce și îmbunătățiri minore, cum ar fi noi denumiri noi pentru setările din aplicațiile Podcast și Muzică, o bară mai largă în Safari și o nouă opțiune de regiune identificabilă în aplicația Setări, precum și o comandă rapidă Siri pentru utilizatorii din Germania.

În plus, actualizarea include și șapte noi emoji-uri. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să îi solicite lui Siri să citească mesaje și în alte limbi decât limba implicită.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult