Noi versiuni Avast Free Antivirus 2015, Avast Internet Security 2015 şi Avast Premier 2015

Noi versiuni Avast Free Antivirus 2015, Avast Internet Security 2015 şi Avast Premier 2015

Avast Software a lansat versiuni actualizate ale produselor sale de securitate, Avast Free Antivirus 2015, Avast Internet Security 2015 şi Avast Premier 2015, conţinând noi tehnologii de securitate şi optimizări pentru performanţă.

Avast Free Antivirus 2015

Iată care sunt principalele noutăţi:

  • Funcţia Acces Anywhere din pachetul Avast Premier 2015 a fost înlocuită de utilitarul Remote Control, accesibil în meniul Account, la secţiunea My Other Devices.
  • Funcţia Browser Cleanup este acum prezentă în interfaţa aplicaţiei, şi este activată la fiecare scanare folosind opţiunea Smart Scan. Astfel, utilizatorii sunt avertizaţi automat dacă sunt detectate componente add-on periculoase ataşate la browserul web, având opţiunea să le îndepărteze.
  • Implementarea tehnologiilor pentru virtualizare oferă performanţe crescute şi stabilitate, iar componenta WebShield are un impact mai redus asupra experienţei la navigare web şi gestionează mai bine certificatele de securitate expirate.
  • Extensie Google Chrome cu design refăcut
  • Compatibilitate cu versiunea Windows 10 Technicall Preview
  • Sistemul pentru activarea licenţei de utilizator în timpul procesului de instalare a fost îmbunătăţit

Utilizatorii care folosesc deja ediţii mai vechi ale produselor de securitate Avast pot trece la ultima versiune disponibilă folosind utilitarul de actualizare inclus în cadrul aplicaţiei, accesibil în secţiunea Settings > Updates > Program.

Download Avast 2015 Free Antivirus

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult