Noul iOS 14.7.1 „taie” semnalul iPhone-urilor. Nu faceți update!

24.08.2021
Noul iOS 14.7.1 „taie” semnalul iPhone-urilor. Nu faceți update!

Actualizările rapide pe platforma iOS vin cu avantaje majore, întrucât toți utilizatorii au acces simultan la cel mai nou sistem de operare Apple cu funcțiile noi și actualizările de securitate. Totuși, atunci când există probleme cu aceste pachete software, mai mulți utilizatori sunt afectați de probleme simultan. Acest lucru s-a întâmplat și cu cei care au făcut update la iOS 14.7.1 pe iPhone, care au rămas fără semnal de rețea în urma unui bug care încă nu a fost reparat de Apple.

iOS 14.7.1 creează probleme pe unele iPhone-uri

Dacă dețineți un iPhone compatibil cu iOS 14 (de la 6s și până la 12) și nu ați făcut încă update la iOS 14.7.1, probabil că este o idee bună să mai așteptați puțin. Mai muți utilizatori de telefoane din toate generațiile compatibile, raportează faptul că telefoanele lor au rămas fără acces la conexiunea de rețea după ce au aplicat acest update, iar rezolvarea întârzie să apară.

Paginile de suport de pe site-ul Apple sugerează câteva rezolvări „clasice”, precum pornirea și repornirea, scoaterea SIM-ului și reintroducerea sa sau resetarea setărilor de rețea. Din păcate însă, aceste soluții nu par să rezolve această problemă. Nu este însă clar care este motivul pentru care problema apare, întrucât nu toți utilizatorii se confruntă cu probleme, iar acestea nu sunt limitate la un singur dispozitiv sau o singură generație.

Cel mai probabil, rezolvarea va veni tot sub forma unui update de software, probabil inevitabilul „hotfix” 14.7.2, care ar trebui să repare ceea ce versiunea anterioară a stricat. Totuși, compania nu a oferit încă declarații oficiale pentru a adresa această situație și nici nu a promis încă un nou update. În trecut, când au existat situații similare, compania a lansat rezolvarea la câteva zile distanță, dar au existat și situații în care versiuni „stricate” de iOS au rămas pe piață mai bine de o săptămână.

sursa: Apple, via zdnet

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult