Office 2007 SP2 – cu opţiune de salvare în format PDF

Office 2007 SP2 - cu opţiune de salvare în format PDF

Începând din seara zilei de ieri, Microsoft a început distribuirea celui de-al doilea Service Pack pentru suita Microsoft Office 2007, prin intermediul serviciului de udpate al sistemelor de operare Windows. Office 2007 SP2 include, conform Microsoft, peste 600 de îmbunătăţiri şi mici reparaţii.

Dintre numeroasele noutăţi pe care le aduce SP2 pentru Microsoft Office, se remarcă în mod special două. Cea mai importantă pentru utilizatorul de rând este suportul PDF. În aplicaţiile importante (Word, Excel) va exista opţiunea de salvare în format PDF a documentelor. A două noutate notabilă este suportul pentru formatul Open Document.

Microsoft Office 2007 SP2

În afară de acestea, fiecare aplicaţie beneficiază de numeroase reparaţii şi mici retuşuri. De exemplu, Excel a fost îmbunătăţit pe partea de chart-uri, iar Outlook oferă suport îmbunătăţit pentru serverele IMAP.

Ca alternativă la automatic updates, Microsoft Office 2007 SP2 poate fi descărcat şi de pe site-ul oficial. Kitul de instalare măsoară aproximativ 290 MB.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News