Office 2013, liber la download şi gratis de folosit pentru 60 zile

16.11.2012
Office 2013, liber la download şi gratis de folosit pentru 60 zile

Cei care doresc să încerce noua suită Office Professional Plus 2013 au posibilitatea să o facă cu un simplu download, pus la dispoziţie gratuit prin binevoinţa Microsoft.

Office 2013, liber la download şi gratis de folosit pentru 60 zile

Aceasta este versiunea completă a suitei Microsoft Office Professional Plus 2013, ce include pachetele Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher şi Lync.

Cei interesaţi pot descărca o copie în versiune pe 32 sau 64 biţi a suitei Office Professional Plus 2013 prin intermediul serviciului Microsoft TechNet, creând mai întâi un cont de utilizator.

Petru a demara procedeul de download folosim mai întâi butonul Get Started Now, iar în pagina următoare dăm click pe opţiunea Sign up now. Pentru crearea contului de utilizator este necesar să furnizăm o adresă email validă şi câteva date de identificare. Odată ce am creat contul de utilizator revenim la pagina de pornire şi apăsăm încă odată butonul Get Started Now, după care ne autentificăm cu datele de utilizator. La completarea formularului afişat, selectăm versiunea Office 2013 adecvată pentru sistemul de operare instalat – 64 biţi sau 32 biţi, după care apăsăm butonul Continue. Înainte de apăsa butonul Download prezentat în secţiunea următoare este necesar să alegem versiunea de limbă dorită şi să notăm cheia de activare prezentată la începutul paginii.

Download Microsoft Office Professional Plus 2013

Dacă procesul de download s-a finalizat corect, obţinem un fişier imagine ISO cu dimensiunea de aproximativ 785 MB, pe care îl putem inscripţiona pe suport DVD apelând la o aplicaţie specializată, cum este Nero Burning ROM.

Folosind cheia de activare furnizată, pachetul Microsoft Office Professional Plus 2013 poate fi utilizat în versiune completă şi perfect funcţională timp de 60 zile, după care este necesară cumpărarea produsului sau dezinstalarea versiunii trial expirate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult