Office 2013 pentru Windows RT, livrat doar ca versiune preview

07.08.2012
Office 2013 pentru Windows RT, livrat doar ca versiune preview

Microsoft va livra suita Office 2013 pentru Windows RT doar ca versiune Preview, lipsită de suport pentru comenzi macro şi alte funţii cheie.

Office 2013, rulat pe o tabletă cu Windows 8

Aparent, decizia înlăturării suportului pentru comenzi macro în documente, utilizarea de componente add-on create de terţi şi script-uri VBA în Office 2013 RT a fost luată pentru a asigura un impact cât mai redus asupra consumului de resurse şi autonomia bateriei. Comparat cu ediţia pentru PC de Office 2013, celei pentru tablete cu Windows RT îi vor lipsi şi alte câteva funcţii neesenţiale, dar lista completă nu este cunoscută în acest moment. Potrivit reprezentanţilor Microsoft, “împachetarea finală a produsului” nu a fost încă finalizată.

Pachetul Microsoft Office Home & Student 2013 RT Preview va fi livrat în formă preinstalată pe toate dispozitivele cu sistem Windows RT şi poate fi actualizat la versiunea finală Microsoft Office RT 2013, după ce aceasta va fi lansată în mod oficial, spre începutul anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult