OnePlus Nord primește OxygenOS 10.5.5, care îmbunătățește camera și viteza de încărcare

24.08.2020
OnePlus Nord primește OxygenOS 10.5.5, care îmbunătățește camera și viteza de încărcare

Telefoanele mobile rareori primesc upgrade-uri de funcționalitate reale prin intermediul actualizărilor software. Acestea de obicei adaugă noi aplicații software, care oferă capabilități de utilizare noi, dar în cazul OnePlus Nord, producătorul chinez pare să rezolve câteva probleme pe care le-am fi considerat de ordin hardware, printr-un simplu update de software. Cel mai nou update de OxygenOS 10.5.5 pentru OnePlus Nord reprezintă astfel mai mult decât un simplu update care repară problemele raportate de utilizatori.

Nord este un nou smartphone cu adevărat impresionant de la OnePlus, întrucât integrează tehnologii noi precum un chipset puternic, modem 5G și ecran la 90 Hz, la un preț accesibil, de numai 409 euro. Astfel, faptul că utilizatorii săi pot primi o experiență de utilizare și mai bună din anumite puncte de vedere este un avantaj foarte mare, întrucât noul update de software asigură o încărcare mai rapidă, cât și o calitate mai bună a imaginilor captate de camerele foto.

Iată care sunt îmbunătățirile aduse de update-ul OxygenOS 10.5.5 de pe OnePlus Nord

Sistem

  • Repară o problemă de blocare cu interfața de ajustare a volumului
  • Rezolvă o problemă care restarta sistemul atunci când era activat modul „free-form”
  • Rezolvă problema cu aplicația OnePlus Notes care rula întotdeauna în fundal

Camera

  • Îmbunătățește claritatea fotografiilor în interioare și atunci când folosești diverse setări cu camera frontală
  • Îmbunătățește claritate fotografiilor în modul macro

Alimentare

  • Viteza de încărcare crescută pentru a îmbunătăți experiența de utilizare

Update-ul a fost deja lansat în India și alte câteva regiuni, iar compania promite că va fi disponibil foarte curând și în Europa. La fel ca în cazul altor actualizări de software din partea OnePlus și a altor companii producătoare de smartphone-uri, lansarea se face gradual, deci nici măcar toți utilizatorii dintr-o anume regiune nu primesc acces la noul software simultan.

sursa: Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult