OnePlus Nord a primit deja primul update, înainte să ajungă în magazine

23.07.2020
OnePlus Nord a primit deja primul update, înainte să ajungă în magazine

OnePlus Nord abia a fost anunțat în mod oficial și nu va ajunge în mâinile utilizatorilor înainte de a doua săptămână din luna august. Totuși, OnePlus deja lansează actualizări pentru acest model, chiar înainte de lansare. Cei care au pus deja mâna pe dispozitiv înainte de momentul oficial al anunțului raportează că OnePlus Nord primește deja update software la o versiune nouă, care chiar îmbunătățeste chiar anumite aspecte criticate în review-urile publicate recent.

Noul update OnePlus Nord îmbunătățește performanța camerei foto

Astfel, utilizatorii care vor comanda telefonul începând cu data de 4 august vor primi încă de la prima pornire actualizare la versiunea software Oxygen OS 10.5.1. Aceasta nu necesită decât un download de 103 MB și probabil că se instalează foarte repede, deci că noii utilizatori nu vor trebui să aștepte foarte mult în plus pentru a începe să îl folosească.

Majoritatea optimizărilor software au fost concentrate în jurul camerei foto. Aceasta este similară în capabilități cu cea de pe OnePlus 8,  însă utilizarea unui procesor din seria Snapdragon 700 pare să ceară mai multă muncă pentru a oferi rezultate comparabile. În primul rând, camera de adâncime este acum îmbunătățită, oferind un efect mai convingător de blur în spatele subiectului. Apoi, la filmare 4K la 60 de cadre pe secundă, telefonul consumă mai puțină energie, în timp ce fotografiile realizate în interior sunt acum realizate la o calitate mai bună.

Aceste îmbunătățiri la nivelul camerelor sunt valabile inclusiv în timpul apelurilor video pe diverse aplicații. Desigur, alte îmbunătățiri vor aduce o experiență mai plăcută de utilizare la nivelul sistemului de operare. Compania nu menționează funcții specifice care au fost îmbunătățite, dar promite că există și alte „reparații” în acest update.

OnePlus Nord este programat să primească de asemenea și update-uri la Android 11 și chiar Android 12, la fel ca „frații” săi din seria OnePlus 8, lansați în urmă cu câteva luni.

via Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult