Opera 17, lansat în versiune finală

09.10.2013
Opera 17, lansat în versiune finală

Opera 17 este disponibil în versiune finală, îmbunătăţită cu mai multe funcţii utile, cum ar fi suport pentru fixarea tab-urilor în interfaţă şi noi opţiuni pentru pagina de start.

Începând cu Opera 17 este posibilă păstrarea tab-urilor utile la îndemână folosind opţiunea Pin tab. Paginile fixate în acest mod rămân în bara de tab-uri sub forma unor miniaturi ce poartă logo-ul website-ului respectiv, fără a exista riscul de a le închide în mod accidental.

Opera 17

Dacă în mod implicit web browser-ul Opera porneşte deschizând toate tab-urile lăsate active în sesiunea precedentă, de acum avem şi posibilitatea de lansa în schimb ecranul Speed Dial, o pagină de start la alegere, sau folosi ecranul de întâmpinare pentru a selecta de fiecare dată modul de pornire.

Tot la capitolul îmbunătăţiri, Opera 17 include un mecanism pentru extinderea listei cu motoare de căutare folosite, adăugând orice serviciu de căutare dorim.

Opera 17 este bazat pe platforma WebKit, folosită şi de web browser-ul Google Chrome.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult