PayPal opreşte suportul pentru platformele Windows Phone, BlackBerry şi Amazon Fire OS

26.05.2016
PayPal opreşte suportul pentru platformele Windows Phone, BlackBerry şi Amazon Fire OS

Cu o cotă de piaţă mai mică de 1%, platforma Windows Phone nu prea mai contează în ochii dezvoltatorilor, care o aruncă rând pe rând la coşul cu vechituri, alături de BlackBerry, Amazon Fire şi alte platforme căzute în uitare.

Luăm exemplul PayPal, care va migra utilizatorii aplicaţiei de mobil la o nouă versiune, disponibilă însă doar pentru platformele Android şi iOS. Urmând termenului limită fixat pentru data de 30 iunie, utilizatorii care nu au trecut la versiunea 6.0 a aplicaţiei rămân doar cu opţiunea accesării website-ului PayPal în versiune mobile.

Reprezentanţii PayPal justifică restrângerea suportului pentru aplicaţia de mobil la doar două platforme – Android şi iOS – pe baza unei decizii de optimizare a costurilor de mentenanţă, compania urmând să-şi concentreze efortul pe îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite pe aceste platforme.

Vezi si Procesatorul de plăţi online PayPal, folosit de hackeri pentru a infecta PC-urile clienţilor

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult