Pozele facute cu iPhone si iPad, incarcate automat pe Facebook

Pozele facute cu iPhone si iPad, incarcate automat pe Facebook

Facebook extinde serviciile oferite utilizatorilor de telefoane şi tablete Apple, adăugând o funcţie ce simplifică modul în care încărcăm poze în paginile reţelei de socializare.

Trimite direct pe Facebook pozele obţinute cu tablete şi telefoane Apple

Aplicaţia Facebook pentru dispozitive iOS primeşte suport photo sync, care odată activat asigură încărcarea automată a pozelor obţinute folosind camera foto într-un album din pagina de profil a contului de utilizator. Albumul astfel creat este privat şi inaccesibil persoanelor străine, pozele încărcate în acesta fiind vizibile doar pentru posesorul contului Facebook, excepţie făcând acele poze pe care alegem să le facem publice sau distribuim mai departe prietenilor.

Funcţia Facebook photo sync este disponibilă pentru dispozitive iOS şi Android, realizând automat copii de siguranţă pentru toate pozele aflate în memoria locală a dispozitivului, în limita a 2 GB. Lăsând la o parte grijile legate de posibilele breşe de securitate Facebook ce ar putea lăsa colecţia de poze la îndemâna persoanelor rău voitoare, funcţia photo sync poate fi de mare ajutor în gestionarea pozelor obţinute cu telefonul mobil sau tableta, servind totodată ca mediu de backup în cazul pierderii sau defectării dispozitivului cu care au fost obţinute.

Pentru a beneficia de noua funcţie photo sync este necesar să actualizăm aplicaţia Facebook la cea mai nouă versiune disponibilă, după care activăm funcţia de sincronizare din meniul de configurare a dispozitivului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult