Pozele găzduite în albume Google Photos păstrează versiunea originală, oricâte filtre ai aplica pentru retuşare

29.03.2016
Pozele găzduite în albume Google Photos păstrează versiunea originală, oricâte filtre ai aplica pentru retuşare

Cei care obişnuiesc să retuşeze pozele aplicând tot felul de filtre, cu rezultate mai mult sau mai puţin reuşite, au de acum un motiv mai puţin de îngrijorare.

Toate pozele încărcate în cloud folosind aplicaţia Google Photos pentru Android vor rămâne pe serverele Google în versiunea originală, oricâte filtre şi operaţiuni de redimensionare, tăiere, sau ajustări de contrast ai aplica.

Ca şi până acum, utilizatorii au posibilitatea să editeze pozele şi să salveze modificările făcute în fişierul original, sau să creeze o copie separată a acestuia. Indiferent de varianta aleasă, o copie suplimentară a pozei originale va fi păstrată în aplicaţia Photos, pentru eventualitatea în care dorim să anulăm modificările făcute mai târziu.

Schimbările intră în efect începând cu versiunea 1.17 a aplicaţiei Photos, disponibilă pentru instalare în magazinul Google Play.

Citeşte şi Google Photos: stocare foto/video nelimitată cu sincronizare pentru Android, iOS, Windows şi OS X

 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult