Pozele găzduite în albume Google Photos păstrează versiunea originală, oricâte filtre ai aplica pentru retuşare

Autor: Aurelian Mihai 29.03.2016
Pozele găzduite în albume Google Photos păstrează versiunea originală, oricâte filtre ai aplica pentru retuşare

Cei care obişnuiesc să retuşeze pozele aplicând tot felul de filtre, cu rezultate mai mult sau mai puţin reuşite, au de acum un motiv mai puţin de îngrijorare.

Toate pozele încărcate în cloud folosind aplicaţia Google Photos pentru Android vor rămâne pe serverele Google în versiunea originală, oricâte filtre şi operaţiuni de redimensionare, tăiere, sau ajustări de contrast ai aplica.

Ca şi până acum, utilizatorii au posibilitatea să editeze pozele şi să salveze modificările făcute în fişierul original, sau să creeze o copie separată a acestuia. Indiferent de varianta aleasă, o copie suplimentară a pozei originale va fi păstrată în aplicaţia Photos, pentru eventualitatea în care dorim să anulăm modificările făcute mai târziu.

Schimbările intră în efect începând cu versiunea 1.17 a aplicaţiei Photos, disponibilă pentru instalare în magazinul Google Play.

Citeşte şi Google Photos: stocare foto/video nelimitată cu sincronizare pentru Android, iOS, Windows şi OS X

 

 

Tags: