Samsung a lansat cea mai importantă actualizare pentru seria Galaxy S24 de la lansarea produsului

15.02.2024
Samsung a lansat cea mai importantă actualizare pentru seria Galaxy S24 de la lansarea produsului
Foto: Samsung

Samsung a lansat o actualizare importantă pentru seria Galaxy S24, abordând unele dintre problemele semnalate de utilizatori de la lansarea dispozitivelor pe piață. Printre cele mai notabile îmbunătățiri se numără rezolvarea unei probleme legate de afișaj și adăugarea unor funcționalități avansate pentru camera foto și inteligența artificială (AI), scrie 9to5Google.

Problema ecranului a fost remediată printr-o nouă setare care permite utilizatorilor un control mai bun asupra profunzimii culorilor. Samsung a introdus această opțiune pentru a răspunde feedback-ului utilizatorilor, care au cerut mai multă flexibilitate în ajustarea setărilor ecranului. Noua opțiune, accesibilă din meniul setărilor de afișaj, include un cursor ce permite ajustarea intensității culorilor pentru a atinge nivelul de vibranță dorit. Setarea oferă trei niveluri diferite, permițând utilizatorilor să aleagă între un mod standard și unul intensificat, asemănător cu modelele din anii anteriori.

Pe lângă îmbunătățirile aduse afișajului, Samsung a actualizat și sistemul de camere al seriei Galaxy S24, adăugând îmbunătățiri semnificative în modurile de zoom, Portret, Nightography și înregistrare video prin camerele din spate. Conform producătorului, actualizările vin cu scopul să îmbunătățească calitatea imaginilor, oferind o experiență fotografică superioară.

Cu ce actualizări mai vine Galaxy S24

De asemenea, actualizarea aduce îmbunătățiri și în funcționalitățile AI ale smartphone-urilor seriei S24. Deși Samsung nu a detaliat specific aceste îmbunătățiri, se pare că actualizarea vizează optimizarea modelului AI pentru o mai bună înțelegere a discursului contextual în diferite limbi, îmbunătățind astfel caracteristica Live Translate.  Actualizarea va fi disponibilă pentru toți utilizatorii seriei Galaxy S24 în următoarele zile.

Recent, noul Galaxy S24 a trecut printr-o serie de test pe partea de foto/video. Rezultatele au fost sub așteptări pentru un astfel de dispozitiv premium, cu un scor de doar 144 de puncte, clasându-se pe locul 18 în topul DxOMark.

Acest rezultat îl situează nu numai sub principalul său competitor, iPhone 15 Pro Max, care a obținut 154 de puncte, dar și sub alte telefoane precum Google Pixel 8.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult