Samsung promite un nou update pentru îmbunătățirea camerelor de pe seria Galaxy S22

29.08.2022
Samsung promite un nou update pentru îmbunătățirea camerelor de pe seria Galaxy S22

Seria Galaxy S22 de la Samsung oferă unele dintre cele mai performante camere foto de pe smartphone-uri din acest moment, însă întotdeauna este loc de îmbunătățiri. Samsung a anunțat că va aduce noi update-uri software pentru aceste dispozitive, care vor adăuga câteva funcții noi, dar care vor și îmbunătăți câteva dintre funcțiile de captură foto și video deja existente. Astfel, dacă aveți un S22, S22+ sau S22 Ultra, s-ar putea să primiți un „upgrade” de camere fără să plătiți nimic.

Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra vor primi un upgrade de cameră gratuit

Samsung a anunțat pentru piața din Coreea de Sud, momentan, că va lansa un nou update pentru cele trei flagship-uri ale sale, axat pe îmbunătățirea camerelor. Prima funcție pe care o primesc toate cele trei dispozitive este 3x Hyperlapse, care permite înregistrarea de clipuri video de tip hyperlapse folosind camera cu zoom 3x. Anterior, această funcție era disponibilă doar pe ultra wide și wide.

Apoi, camera va permite scanarea de coduri QR într-o zonă mai mare și cu viteză mai mare, în timp ce vei putea „citi” coduri QR chiar și în documente sau fotografii deja salvate, nu doar atunci când camera este activă. Mai mult, în cazul în care anulați scanarea unui cod QR, nu va trebui să resetați aplicația pentru a încerca scanarea din nou, Samsung rezolvând bug-ul care necesita această acțiune.

Îmbunătățirile pe care însă cei mai mulți utilizatori le vor aprecia sunt în zona de fotografiere și filmare „tradițională”. De exemplu, performanța în fotografii HDR este îmbunătățită, conform Samsung, procesarea AI este mai rapidă în modurile foto, video și night, în timp ce stabilizarea în filmări va fi semnificativ îmbunătățită. În modul nocturn, în special, Samsung spune că va îmbunătăți culorile din zonele întunecate.

Anterior, Samsung a îmbunătățit captarea de detalii pe camera ultra wide, iar acum îmbunătățiri similare vor veni și pe camerele principale și cu zoom de pe seria Galaxy S22.

Nu este încă clar când va veni acest update și în restul lumii. Știm că Samsung lansează actualizări cu prioritate în Coreea de Sud, înainte să le ofere la nivel internațional.

sursa: SamMobile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult