Skype pentru Android este de acum aplicaţie optimizată pentru tablete

21.11.2012
Skype pentru Android este de acum aplicaţie optimizată pentru tablete

Clientul Skype pentru tablete şi telefoane Android a fost actualizat la o nouă versiune, optimizată pentru folosirea cu tablete Android.

Skype, un serviciu de mesagerie deţinut de Microsoft, ne permite să comunicăm gratis cu prietenii şi familia prin apeluri video, audio şi mesaje text, iar contra cost şi apeluri către telefonul mobil sau fix la tarife convenabile.

Noua versiune Skype pentru Android beneficiază de o interfaţă refăcută, ce arată acum mult mai bine pe ecranul tabletei, indiferent că vorbim de un Nexus 7 cu ecran de 7 inch sau o tabletă Nexus 10 cu rezoluţie 2560×1600 pixeli.

Skype for Android Download

Aplicaţia Skype pentru dispozitive Android poate fi descărcată din magazinul Google Play, sau scanând codul afişat pe ecran cu camera foto a telefonului mobil sau tabletei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult