Style Jukebox lansează versiunea 2.0 a playerului său muzical cloud pentru Windows

08.06.2016
Style Jukebox lansează versiunea 2.0 a playerului său muzical cloud pentru Windows
Style Jukebox, serviciul de streaming de muzică dezvoltat de o echipă din România, va lansa, pe 9 iunie, versiunea 2.0 a playerului său muzical pentru Windows şi aplicaţia Manager for Mac. Go4it a obţinut câteva informaţii de la dezvoltatori despre cele două aplicaţii. 
 
Style Jukebox for Windows 2.0, cea mai populară aplicaţie din portofoliul firmei, include:
 
– Un design reîmprospătat, mai plăcut şi mai uşor de folosit
 
– Navigare în funcţie de Genuri şi Compozitori, in plus faţă de categoriile existente: Melodii, Albume şi Artişti
 
– Engine-ul audio afişează acum informaţii despre fluxurile audio precum: bit depth, sample rate, bit rate
 
– Interfaţă pentru Play Queue – de unde utilizatori pot şterge sau reordona lista temporară de redare
 
– Viteze de upload mai rapide şi alte îmbunătăţiri care ţin de performanţă
 
 
Odată cu Style Jukebox for Windows 2.0 va fi lansat şi Manager for Mac. Acesta încarcă rapid fişierele din directoarele şi subdirectoarele de muzică şi include funcţia Folder Watch, care monitorizează directoarele de muzică pentru fişiere noi. Manager for Mac este compatibil cu sistemul de operare OS X Yosemite sau o versiune mai nouă. Dezvoltatorii lucrează şi la un player dedicat pentru Mac, care va fi disponibil în viitorul apropiat. 
 
 
Style Jukebox este un player muzical cloud care le permite utilizatorilor să-şi acceseze întreaga colecţie de muzică, de pe orice dispozitiv, la o calitate audio foarte bună (de până la 24bit/192 kHz). Folosirea serviciului este simplă: utilizatorul încarcă muzica preferată, iar, prin intermediul sincronizării prin cloud, aceasta este disponibilă pe toate dispozitivele pe care acesta le deţine. Sunt disponibile aplicaţii Style Jukebox pentru Web, Windows, Android, iOS şi Windows Phone.
 
Serviciu nu include reclame, iar contul gratuit include un spaţiu de stocare de până la 10 GB. Conturile PRO costă 25 dolari/an pentru 100 GB şi 80 dolari/an pentru 1 TB.
 
În acest moment serviciul are 200.000 de utilizatori din întreaga lume. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult