Swiftkey 5, celebra tastatură pentru Android este acum gratuită

Swiftkey 5, celebra tastatură pentru Android este acum gratuită

Swiftkey, una dintre cele mai vechi şi mai bune tastaturi pentru Android disponibile în magazinul Google Play este acum complet gratuită. În plus, cei care au apucat deja să cumpere versiunea Swiftkey Premium primesc gratuit un Premier Pack, constând din 10 teme noi pentru interfaţă.

Vestea bună pentru restul utilizatorilor de Android, care au ezitat până acum să cumpere versiunea trial, este că de acum pot instala direct versiunea Swiftkey Premium. Aceasta vine cu propriul set de teme pentru interfaţă, iar opţional putem achiziţiona şi setul Premier Pack pentru suma de 19.99Lei.

Astfel, în loc să plătească pentru a folosi tastatura SwiftKey utilizatorii sunt îndrumaţi către SwiftKey Store, de unde pot achiziţiona teme premium pentru interfaţă. Pentru început, sunt disponibile peste 30 teme SwiftKey, unele gratis şi altele contra cost.

Potrivit echipei de dezvoltatori, Swiftkey a trecut la un calendar de lansări cu intervale de timp reduse la jumătate, menit să ofere cât mai multor utilizatori acces timpuriu la funcţiile nou introduse. Cu toate acestea, calitatea fiecărui build nu va avea de suferit, spun aceştia.

Cât despre actuala versiune SwiftKey 5, lista inovaţiilor cuprinde o nouă extensie cu taste numerice, care poate fi activată din meniul Settings. Cu aceasta, putem introduce text şi cifre fără să mai schimbăm între modul pentru litere şi numere, sau să folosim apăsare-lungă pentru a selecta caractere numerice pe tastatura normală.

În plus, avem un set format din nu mai puţin de 800 emoticoane pe care să le inserăm în mesaje, toate selectabile din bara pentru predicţie text.

Alte îmbunătăţiri au fost aduse motorului pentru predicţia textului şi liniile trasate la alunecarea degetelor pe tastatură. Per total, versiunea 5 reprezintă probabil cel mai semnificativ update de până acum, eliminarea ediţiei plătite justificând mai mult ca oricând instalarea tastaturii SwiftKey pe telefonul cu Android din dotare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult