Unealta Microsoft prin care notiţele Evernote pot fi importate în OneNote este disponibilă şi pentru Mac OS

19.08.2016
În primăvara acestui an, Microsoft a lansat o unealtă prin care utilizatorii de Windows puteau importa tot conţinutul din Evernote în OneNote. Acum, aceasta este disponibilă şi pentru sistemul de operare Mac OS. 
 
Evernote, o companie aflată acum câţiva ani pe val, are probleme în aceste zile, deoarece nu reuşeşte să înregistreze venituri suficiente, în ciuda celor peste 150 milioane de utilizatori activi. Microsoft ştie acest lucru, aşa că încearcă să atragă utilizatorii în propriul său serviciu, OneNote. Mai mult, creşterile recente de preţuri au supărat mulţi fani ai Evernote. 
 
OneNote Importer pentru Windows şi Mac OS poate fi descărcat de pe site-ul OneNote.com

După ce notiţele au fost importate, acestea pot fi accesate de pe web, computer şi telefon.

 
Microsoft a făcut serviciul de notiţe în cloud OneNote gratuit pentru Mac în 2014, iar apoi a făcut acelaşi lucru şi pentru Windows în februarie 2015. De atunci, numărul utilizatorilor a crescut accelerat, în defavoarea principalului competitor, Evernote. Totuşi, Evernote rămâne, deocamdată, liderul pieţei.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult