uTorrent 2.0 Beta – mai bun şi mai rapid

11.08.2009
uTorrent 2.0 Beta - mai bun şi mai rapid

Încet dar sigur, uTorrent de a devenit cel mai folosit client de BitTorrent. Lansat în septembrie 2005, uTorrent a impresionat întotdeauna prin densitatea mare de facilităţi oferite într-un pachet de dimensiuni reduse care au dus la crearea unui program puternic, rapid, uşor de folosit şi detestat de falşii apărători ai drepturilor de autor. Acum a venit vremea celei de-a doua versiuni de uTorrent.

uTorrent 2.0 este deocamdată în stadiu de test, versiunea lansată fiind catalogată ca Beta. Prin urmare este posibil să conţină mai multe bug-uri decât un program final şi să fie ceva mai instabil decât de obicei.

uTorrent 2.0 download

Principala noutate pe care o aduce uTorrent 2.0 este suportul pentru trackerele UDP. Acest tip de tracker oferă avantaje atât pentru proprietarii trackerelor, cât şi pentru utilizatori. Proprietarii de trackere vor observa o încărcare mai redusă a serverelor iar utilizatorii vor putea naviga pe Internet fără a fi afectaţi de descărcarea torentelor. Asta pentru că trackerele UDP nu influenţează traficul HTTP, cel folosit de browser pentru încărcarea site-urilor.

Totodată, uTorrent 2.0 Beta download – funcţie responsabilă de configurarea automată a conexiunii în funcţie de viteza şi lăţimea de bandă avute la dispoziţie. Noul Speed Guide foloseşte serverele Google pentru măsurarea vitezelor de transfer. Pentru utilizatorii români acest aspect devine irelevant pentru simplul fapt că serverele Google se află pe teritoriul Statelor Unite iar măsurătorile realizate cu ajutorul acestora nu vor fi valabile pentru trackerele româneşti.

uTorrent 2.0 Beta download

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News