uTorrent 3.2, mai prietenos cu tableta şi telefonul mobil

uTorrent 3.2, mai prietenos cu tableta şi telefonul mobil

uTorrent, popularul client pentru reţeaua BitTorrent a ajuns la o nouă versiune. uTorrent 3.2 oferă suport îmbunătăţit pentru descărcarea de fişiere .torrent, precum şi facilităţi pentru conversia fişierelor video în formate compatibile cu o gamă largă de tablete şi telefoane mobile, console de jocuri şi dispozitive de tip media player.

uTorrent 3.2

uTorrent 3.2 dispune de o interfaţă intuitivă, cu secţiuni care pot fi minimizate şi ascunse privirii atunci când nu avem nevoie de anumite funcţii ale aplicaţiei. Avem la dispoziţie facilităţi pentru gestionarea lăţimii de bandă utilizată la sarcini de download şi upload, pornirea şi oprirea fişierelor .torrent aflate în descărcare la anumite intervale de timp şi compatibilitate DHT cu reţeaua BitComet.

În reţelele unde traficul bittorrent este restricţionat, utilizatorii uTorrent 3.2 pot activa suportul pentru peer exchange cu alţi clienţi conectaţi şi criptarea protocolului de date, ocolind astfel limitările impuse de operatorul ISP.

Instalarea clientului uTorrent 3.2 folosind opţiunea Portable Mode, permite rularea aplicaţiei direct de pe un stick USB. În acest mod de lucru, toate fişierele de configurare şi sarcinile de download sunt stocate suportul de memorie extern, fără a lăsa urme pe calculatorul de pe care lansăm aplicaţia uTorrent.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult