Xiaomi Redmi Note 3 primeşte CyanogenMod 14, bazat pe Android Nougat

13.09.2016
Xiaomi Redmi Note 3 primeşte CyanogenMod 14, bazat pe Android Nougat

Android 7.0 (Nougat) soseşte pe telefoanele Xiaomi Redmi Note 3, împachetat într-un build CyanogenMod 14 neoficial.

Compatibil cu versiunea bazată pe chipsetul Qualcomm Snapdragon a lui Redmi Note 3, primul build CyanogenMod 14 poate fi descărcat de pe forumul XDA, oferind cea mai mare pare a funcţionalităţii disponibilă şi în versiunea oficială de Android (MIUI) furnizată de Xiaomi. Alături de obişnuitele bug-uri, în funcţie de revizia hardware folosită telefoanele Redmi Note 3 ar putea avea probleme şi cu funcţionarea camerei foto, acestea urmând să fie rezolvate pentru build-urile viitoare.

Pentru instalare, este necesar ca telefoanele Redmi Note 3 compatibile să dispună de bootloader deblocat şi ultima versiune TWRP instalată. Instrucţiuni detaliate pentru instalare, cât şi link-uri pentru descărcarea celui mai recent build CM14, sunt furnizate într-o pagină dedicată pe forumul xda-developers.com.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult