Yahoo! a lansat un update pentru Yahoo! Messenger 11.5

Yahoo! a lansat un update pentru Yahoo! Messenger 11.5

Fără să facă prea mare tam-tam, Yahoo! a lansat un update pentru Yahoo! Messenger 11.5. Pentru ca acesta să se aplice, este necesară reinstalarea aplicaţiei de chat – mai jos aveţi link de download.

Download Yahoo! Messenger 11.5

Noul update promite îmbunătăţiri pe partea de stabilitate, dar şi de securitate, prin eliminarea unor breşe pe care programatorii avansaţi le-ar fi putut exploata în scopuri nu tocmai oneste. Yahoo! nu a precizat totuşi despre ce probleme de securitate era vorba.

Yahoo! Messenger 11.5La cererea utilizatorilor, Yahoo! a decis să ne pună la dispoziţie o opţiune prin care putem face să dispară lista de contacte recente (Recent Contacts). Pentru ca lista să nu mai fie afişată, trebuie să debifaţi opţiunea „Recent Contacts” din meniul Contacts – Show/Hide.

Yahoo! Messenger 11.5 este în momentul de faţă ultima iteraţie a aplicaţiei de IM dezvoltată de Yahoo!, iar elementele cheie pe care ni le oferă sunt următoarele:

  • Navigare pe tab-uri: spunem adio zecilor de ferestre deschise, toate discuţiile vor avea loc într-o singură fereastră ce conţine mai multe tab-uri;
  • Optimizare filtru anti-spam;
  • Jocuri noi;
  • Acces facil la agenda cu contacte;
  • Arhivare inteligentă.

Mai multe detalii despre Yahoo! Messenger 11.5 găsiţi în acest material.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News