Yahoo Status: cum verifici cine stă ascuns pe Yahoo Messenger

Yahoo Status: cum verifici cine stă ascuns pe Yahoo Messenger

Unii sunt geloşi şi vor neapărat să afle ce status au prietenele lor. Alţii sunt doar curioşi şi vor să vadă dacă prietenii lor stau pe invizible. Oricare ar fi cazul, programele şi site-urile care ajută la aflarea statusului real al prietenilor din lista de Yahoo Messenger sunt la mare căutare.

Într-un articol precedent tratam acest subiect făcând referire la un program care verifică statusul real de pe Yahoo Messenger. Acum, vor fi avute în vedere site-uri care îţi permit să verifici statusul de Yahoo Messenger. Mai exact cinci astfel de site-uri, deşi există mult mai multe site-uri care te pot ajuta în acest sens. Cele cinci site-uri selectate sunt româneşti sau au versiuni şi în limba română.

Yahoo Status (go4it.ro)

Go4it.ro îţi pune la dispoziţie instrumentul Yahoo Status.  Cu ajutorul acestuia poţi verifica care dintre prietenii tăi sunt cu adevărat offline şi care se ascund. Este extrem de uşor de folosit, tot ce ai de făcut este să introduci în căsuţa respectiv ID-ul dorit şi să dai Enter.

Yahoo Status
http://www.yahoostatus.ro

Yahoostatus.ro este primul pe listă. Extrem de uşor de folosit, instrumentul oferit de acesta va putea fi folosit şi de bunica de la ţară. Un box mare în care scrii ID-ul de Yahoo Messenger şi un buton pentru verificare. Dacă vrei să vezi care este statusul real al lui Gigi, dacă este offline cu adevărat sau nu, scrii Gigi şi dai Enter.

Yahoo Status

IMVisible
http://www.imvisible.ro

IMVisible este şi el o soluţie pentru a afla statusul real al prietenilor. Utilizarea acestuia este similară site-urile amintite. Acesta oferă deţinătorilor de site-uri sau bloguri posibilitatea de a importa utilitarul de verificare a statusului.

Yahoo Status

În goana după spionarea prietenilor şi a prietenelor trebuie să ai grijă pe ce site-uri intri. Unele ascund viruşi sau alte surprize de acest gen. Cele 5 prezentate în acest articol nu au trezit suspiciuni din partea antivirusului.

Spre deosebire de un program care îndeplineşte aceeaşi funcţie, apelarea la un astfel de site este mai comodă. Nu trebuie să instalezi nimic.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News