Yahoo Messenger – vezi cine stă invizibil pe Yahoo Messenger

26.08.2008
Yahoo Messenger - vezi cine stă invizibil pe Yahoo Messenger

Pentru unii s-ar putea să nu fie o noutate, însă pentru cei care nu ştiu, poţi foarte uşor să vezi ce persoane din lista ta de Yahoo Messenger sunt cu adevărat offline şi care stau pe invisible.

Nu este foarte frumos să încalci intimitatea prietenilor tăi şi să îi spionezi. Dacă ei vor să stea pe invisible, probabil au un motiv mai mult sau mai puţin întemeiat. Însă dacă ţii neapărat să vezi cine se ascunde de tine, poţi să apelezi cu încredere la Buddy Spy.

Buddy Spy este un simplu program ce poate fi descărcat de aici. Acesta poate detecta dacă cei din lista ta de Yahoo Messenger sunt offline sau doar se ascund. Instalarea programului este cât se poate de simplă, nu trebuie decât să urmezi banalul wizard de setup.

buddy spy download

Pentru a-l folosi ai nevoie de un cont de Yahoo. Recomandat este să îţi faci un cont separat de cel pe care îl foloseşti în mod curent. Aşa eviţi să te delogheze de pe messenger când foloseşti Buddy Spy.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci când deschizi Buddy Spy este să te loghezi pe un cont de Yahoo. Pentru asta dai click pe link-ul Configure. Nu ai nevoie să modifici alte opţiuni aici, scrii doar numele respectiv parola contului şi apeşi butonul Login.

buddy spy

Apoi, ca să verifici efectiv statusul unei persoane, te duci la Buddy Spy, al treilea link de la Tasks. Aici ai două opţiuni: single scan şi list scan. Single scan îţi permite să verifici individual statusul unui persoane, iar cu list scan poţi să verifici printr-o singură operaţiune mai multe persoane odată.

Pentru a verifica dacă suspectul este cu adevărat offline sau nu, introduci id-ul acestuia şi apeşi butonul Scan. Rezultatul scanării va fi afişat după câteva secunde. În coloana Status este trecut status-ul real al persoanei respective.

buddy spy

Pentru cei care au dubii legate de acest gen de utilitare pentru Yahoo Messenger, trebuie spus că am scanat programul cu Nod32 şi s-a dovedit curat.

Pe lângă acest tool, mai poţi utiliza pentru a afla cine stă invizibil aplicaţia Yahoo status Detector de pe go4it.ro .

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video