Oamenii care practică „sextingul” sunt mai predispuşi să îşi înşele partenerii de viaţă

Oamenii care practică „sextingul” sunt mai predispuşi să îşi înşele partenerii de viaţă

Oamenii care practică „sextingul” în mod frecvent sunt mai predispuşi să fie infideli, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Alberta.

 

Cercetarea a analizat impactul acestei practici asupra relaţiilor a 615 oameni, impicaţi în relaţii heterosexuale şi de acelaşi sex. S-a descoperit că relaţiile strânse, sănătoase, sextingul nu este o componentă importantă sau este chiar inexistentă.

 

Mai mult, cercetătorii spun că persoanele care trimit astfel de mesaje sunt mai nesigure, dau mai des dovadă de un comportament infidel pe reţelele de socializare şi consumă mai mult conţinut pornografic.

 

 

Totuşi, sextingul are şi efecte pozitive. Cuplurile care îl practică au parte de satisfacţie mai mare în dormitor.

 

Sextingul este un fenomen relativ nou şi presupune trimiterea, prin intermediul platformelor de chat, unor fotografii nud, provocatoare sau a unor mesaje sexuale explicite.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult