Vedeta „Mythbusters” Grant Imahara a murit la vârsta de 49 de ani

14.07.2020
Vedeta „Mythbusters” Grant Imahara a murit la vârsta de 49 de ani
Foto: Profimedia Images

Grant Imahara, un inginer care a fost co-prezentator al emisiunii „Mythbusters”, a murit la vârsta de 49 de ani.

Bărbatul a decedat din cauza unui anevrism cerebral, transmite The Verge.

În tinerețe, Imahara a fost inginer la diviziile THX și ILM din cadrul Lucasfilm. Ulterior, s-a alăturat echipei Muthbusters în cel de-al treilea sezon. El a părăsit emisiunea în 2014 împreună cu colegii Kari Byron și Tory Belleci. Cei trei s-au reunit în 2016 în White Rabbit Project al Netflix.

A participat la competiția „BattleBots”

Grant Imahara era cunoscut și în comunitatea roboților de luptă. El a participat, la începutul anilor 2000, la competiția „BattleBots” cu robotul Deadblow. Ulterior, a devenit judecător în show.

În 2018, Imahara a prezentat „Home of the Future”, o emisiune online co-produsă de The Verge și Curbed.

„Nu am cuvinte. Am fost în două mari familii cu Grant Imahara în ultimii 22 de ani”, a scris Adam Savage, unul dintre co-prezentatorii de la „Mythbusters”, pe Twitter.


Potrivit CSID, anevrismul cerebral este o afecţiune care se dezvoltă din cauza unor puncte slabe în peretele arterial, care determină dilataţia anormală a unei artere cerebrale şi umplerea excesivă a acesteia cu sânge.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult