Actualizarea la Android 5.0 pentru Nexus 7 2012 Wi-Fi este disponibilă neoficial

12.11.2014
Actualizarea la Android 5.0 pentru Nexus 7 2012 Wi-Fi este disponibilă neoficial

Utilizatorii telefoanelor şi tabletelor Nexus s-au bucurat de până acum de locurile VIP la lansările noilor versiuni ale sistemului de operare Android, însă actualizările din acest an sunt mai lente decât şi-ar fi dorit. LG a anunţat lansarea actualizării la Lollipop pentru terminalul G3, Motorola a început actualizările SOAK pentru telefoanele Moto X şi Moto G din generaţia a doua, iar utilizatorii de terminalelor Nexus aşteaptă încă un anunţ oficial. Până atunci însă, posesorii curajoşi de Nexus 7 2012 Wi-Fi pot instala o versiune încă neanunţată care pare a fi cea finală.

Actualizarea software la Android 5.0 pentru tableta Nexus 7 2012 Wi-Fi nu a fost anunţată încă oficial de către Google, aşa cum nu a fost anunţată de altfel pentru nici un alt terminal din această gamă. Fişierul pentru actualizare este însă disponibil pe site-ul Google şi se pare, judecând cel puţin după numărul de versiune, că este vorba de versiunea finală.

Cei interesaţi să-şi actualizeze tableta Nexus 7 2012 Wi-Fi la Android 5.0 pot descărca fişierul necesar şi pot trece la instalarea acestuia prin metoda cunoscută cu ajutorul Android Debug Bridge. La fel ca în cazul oricărei scrieri integrale de firmware, operaţiunea se va solda cu ştergerea completă a datelor din memoria internă, deci un back-up prealabil este călduros recomandat. 

Download imagine Android 5.0 pentru Google Nexus 7 2012 Wi-Fi.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News