Allview lansează Viva D8, o tabletă accesibilă cu ecran de 7.9 inch şi conectivitate 3G

30.01.2014
Allview lansează Viva D8, o tabletă accesibilă cu ecran de 7.9 inch şi conectivitate 3G

Cu preţ de 649Lei, Allview Viva D8 propune o configuraţie interesantă cu ecran IPS de 7.9 inch şi modul 3G pentru acces permanent la internet.

Viva D8 dispune de procesor dual-core la 1.3GHz, cameră foto cu rezoluţie 3MP şi webcam 1MP pentru apeluri video, conectivitate 3G HSDPA+, Bluetooth 4.0 şi WiFi N, receptor GPS, radio FM şi port microUSB 2.0. Memoria internă de 4GB poate fi suplimentată cu până la 32GB prin ataşarea unui card microSD, dar memoria RAM limitată la 512MB ar putea limita performanţa sistemului Android 4.2 în anumite situaţii.

Allview Viva D8 vedere din spate

Allview recomandă tableta cu rezoluţie 1024×768, bazată pe un ecran IPS similar celor folosite pentru seria iPad Mini (prima generaţe), pentru vizionarea de filme şi albume de fotografii, sesiuni de videoconferinţă şi navigare pe internet. Suplimentar, în compania unei cartele SIM cu funcţie de telefonie tableta permite primirea şi efectuarea de apeluri, respectiv comunicarea prin mesaje SMS şi multimedia.

Tableta Allview Viva D8 poate fi achiziţionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei. Acesta permite folosirea tehnologiei Miracast pentru transferul imaginii şi sunet de pe tabletă pe orice televizor cu port HDMI.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult