Allview prezintă tabletele Viva H7 life şi Viva H7 S, cu pachet de internet inclus

17.06.2014
Allview prezintă tabletele Viva H7 life şi Viva H7 S, cu pachet de internet inclus

Allview şi-a extins oferta de tablete cu două noi modele bazate pe Android. În premieră, tabletele Viva H7 life şi Viva H7 S sunt oferite cu pachet pentru trafic de date inclus, cu 5GB pe lună timp de un an, fără contract şi fără costuri suplimentare.

Viva H7 life este o tabletă cu design vesel, disponibilă în versiuni de culoare roşie, galben, albastru verde, respectiv alb şi negru. Viva H7 S are un design elegant şi interfaţă prietenoasă, fiind recomandată utilizatorilor din mediul business.

Allview prezintă tabletele Viva H7 life şi Viva H7 S, cu pachet de internet inclus

Ambele tablete dispun de ecrane IPS cu diagonală 7”, includ modul 3G şi funcţie de telefonie, procesor quad-core, memorie RAM de 1 GB,  receptor GPS şi Bluetooth. Interfaţa pentru Android este personalizată cu teme interactive ce conferă unicitate în gamă, precum Living, Modern Style, Joy, Xtreme şi Android.

Tabletele au preinstalat softul de navigaţie Sygic, cu interfaţă prietenoasă şi pachet de hărţi care pot fi utilizate fără a necesita conexiune la internet. Amatorii de poze „selfie” au la dispoziţie o serie de efecte pentru imagine. Camera foto principală oferă rezoluţie 5 MP (Viva H7 S) şi 3,2 MP (Viva H7 life), include  blitz LED şi funcţii avansate precum HDR, mod panoramic, smart magic mode şi smart selfie mode.

Tabletele Allview Viva H7 life şi Viva H7 S pot fi comandate împreuna cu serviciul pentru trafic de date doar în perioada 1 iulie – 15 iulie 2014 la preţul de 549 lei, respectiv 699 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult