ASUS Padfone 2 va fi dezvăluit în octombrie

ASUS Padfone 2 va fi dezvăluit în octombrie

ASUS Padfone este unul dintre cele mai interesante produse Android ale anului, după cum am subliniat şi în cadrul testului făcut cu acest produs, însă are şi o serie de deficienţe. Interesanta combinaţie dintre un terminal mobil şi o tabletă Android cu tastatură este trasă în jos de dimensiunile şi greutatea prea mare.

După cum era de aşteptat, ASUS va corecta aceste probleme în cadrul generaţiei următoare, iar Padfone 2 este mai aproape decât speram: compania a trimis deja invitaţiile pentru evenimentul care va avea loc pe data de 16 octombrie în Taipei, Taiwan, şi Milano, Italia.

Speculaţiile susţin apariţia unui procesor quad-core de la Qualcomm, puternicul APQ8064, şi a unei memorii RAM cu o capacitate de 2GB. Nu putem garanta pentru aceste informaţii, însă o sursă apropiată ASUS ne-a spus să ne aşteptăm la un produs cu o greutate mai mică, un sistem nou de cuplare a terminalului, schimbare care va duce la scăderea grosimii şi greutăţii tabletei, şi la o apariţie pe rafturile magazinelor aproape de sfârşitul acestui an sau începutul anului viitor.

Invitaţia oferă prea puţine detalii, se remarcă totuşi un design nou

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video