ASUS Padfone 2 va fi dezvăluit în octombrie

ASUS Padfone 2 va fi dezvăluit în octombrie

ASUS Padfone este unul dintre cele mai interesante produse Android ale anului, după cum am subliniat şi în cadrul testului făcut cu acest produs, însă are şi o serie de deficienţe. Interesanta combinaţie dintre un terminal mobil şi o tabletă Android cu tastatură este trasă în jos de dimensiunile şi greutatea prea mare.

După cum era de aşteptat, ASUS va corecta aceste probleme în cadrul generaţiei următoare, iar Padfone 2 este mai aproape decât speram: compania a trimis deja invitaţiile pentru evenimentul care va avea loc pe data de 16 octombrie în Taipei, Taiwan, şi Milano, Italia.

Speculaţiile susţin apariţia unui procesor quad-core de la Qualcomm, puternicul APQ8064, şi a unei memorii RAM cu o capacitate de 2GB. Nu putem garanta pentru aceste informaţii, însă o sursă apropiată ASUS ne-a spus să ne aşteptăm la un produs cu o greutate mai mică, un sistem nou de cuplare a terminalului, schimbare care va duce la scăderea grosimii şi greutăţii tabletei, şi la o apariţie pe rafturile magazinelor aproape de sfârşitul acestui an sau începutul anului viitor.

Invitaţia oferă prea puţine detalii, se remarcă totuşi un design nou

Urmărește Go4IT.ro pe Google News