ASUS va prezenta hibridul tabletă/telefon Padfone Mini pe 11 decembrie

ASUS va prezenta hibridul tabletă/telefon Padfone Mini pe 11 decembrie
Trecut printr-un proces de dezvoltare lent care a durat nu mai puţin de un an şi jumătate, ASUS Padfone a fost un hibrid extrem de interesant între un telefon, o tabletă şi un laptop Android. Un produs scump de nişă, acesta a fost urmat de mai puternicul Padfone 2, care a pierdut însă tastatura, şi de Padfone Infinity, care va ajunge în România abia la finele acestui an. ASUS s-a gândit însă să profite de succesul tabletelor de mici dimensiuni şi va anunţa şi un Padfone Mini.
 
Existenţa produsului a fost confirmată de Jerry Shen, directorul executiv al companiei ASUS, în luna septembrie a acestui an, însă acesta nu a oferit nici un fel de detalii suplimentare. Conform unor date neverificabile care au fost descoperite în lista rezultatelor testului GFXBench, telefonul mobil ar urma să ofere un ecran qHD de 4,3”, un procesor Snapdragon 400 si modem radio 3G. Diagonala tabletei este încă necunoscută, zvonurile afirmând că acesta va fi de 7” sau puţin mai mare.
 
 
Ce anume pregăteşte ASUS vom vedea însă pe data de 11 decembrie, atunci când compania va organiza lansarea acestui nou produs. Evenimentul va avea loc în China, neexistând în acest moment date suplimentare despre preţ sau zonele unde acesta va fi comercializat. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News