Cum arată interfaţa iOS7 pe ecranul unei tablete iPad

Autor: Aurelian Mihai 19.06.2013
Cum arată interfaţa iOS7 pe ecranul unei tablete iPad

Chiar dacă Apple încă nu a pus la dispoziţia dezvoltatorilor o versiune oficială iOS7 pentru testarea pe tablete iPad, mai mulţi entuziaşti par să fi intrat deja în posesia acesteia, oferind drept dovezi imagini şi chiar un clip de prezentare în care putem vedea cum arată interfaţa iOS7 redată pe o tabletă iPad.

După cum poate fi observat şi în prezentarea video oferită de un utilizator din Rusia, interfaţa iOS7 pentru tablete iPad este foarte asemănătoare celei văzută deja pe ecranele telefoanelor iPhone şi playare iPod Touch.

Respectând promisiunea făcută în urmă cu numai o săptămână cu ocazia evenimentului WWDC 2013, Apple lansează iOS 7 cu o interfaţă modificată semnificativ, în care putem observa un nou set de icon-uri şi butoane, asortate urmând o schemă de culori cu totul nouă.

Pe lângă modificări de ordin estetic, iOS 7 aduce câteva schimbări şi asupra modului în care interacţionăm cu tableta. Spre exemplu cu un gest swipe aplicat în partea inferioară a ecranului putem accesa funcţii suplimentare, la fel ca în versiunea iOS 7 pentru iPhone.

Din păcate în lipsa unei versiuni oficiale iOS 7 pentru tablete este imposibil de spus dacă filmuleţul oferit prezintă o ediţie legitimă iOS7 pentru tablete, sau avem de-a face cu un fals.

Tags: