Galaxy Tab S9 FE Plus apare în imagini de prezentare neoficiale

14.07.2023
Galaxy Tab S9 FE Plus apare în imagini de prezentare neoficiale

Samsung urmează să dezvăluie în această vară noua ofertă premium de tablete Galaxy Tab S9, S9+ și S9 Ultra, versiunile Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE urmând să apară mai târziu, fiind adresate consumatorilor care nu dispun de buget pentru achiziționarea versiunii premium.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Ross Young, un cunoscut analist pe tema produselor Samsung, Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE Plus vor fi lansate în cursul acestui an, în luna iulie debutând doar versiunile premium Tab S9, S9 Plus și S9 Ultra. Aparent, Samsung este deja cu două luni în urmă cu producția Galaxy Tab S9, seria FE mai puțin profitabilă putând întârzia chiar mai mult

Cât despre Galaxy Tab S9, S9+ și S9 Ultra, acesta vor fi anunțate pe 26 iulie, în obișnuitele versiuni de culoare bej și gri, urmând ca ediția FE să adauge nuanțele verde deschis, roz deschis și argintiu.

Cât despre configurația hardware, seria Tab S9 este așteptată cu ecran Dynamic AMOLED 2X , probabil cu rată de refresh la 120 Hz, sau chiar 144Hz pe versiunea de top. Dimensiunea și rezoluția ecranului vor rămâne, de asemenea, neschimbate față de anul trecut. Cele trei tablete au ecrane cu diagonala de 11”, 12,4” și, respectiv, 14,6”.

Se pare că Samsung va păstra neschimbată și capacitatea bateriei. Livrând un acumulator de 8.000 mAh pentru echiparea de bază, 10.090 mAh versiuna Plus și 11.200 mAh pentru modelul Ultra. Noile tablete vor păstra de asemenea și încărcarea rapidă de 45 W prin USB-C. Procesorul Snapdragon 8 Gen 2 (nu în ediție ”for Galaxy” va aduce îmbunătățiri notabile în ce privește autonomia și nivelul de performanță, însă nu pentru modelul FE. Încadrate la un buget mai mic, Galaxy Tab S9 FE și FE Plus vor primi chipsetul Exynos 1380, cu performanțe mai degrabă de medie.

Cert este că Galaxy Tab S7 FE a debutat în 2021, Samsung omițând continuarea pentru anul 2022. Astfel, Galaxy Tab S9 FE ar trebui să aducă progrese notabile atât la partea designului exterior, dar mai ales în ce privește saltul de performanță.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult