GOCLEVER Insignia 1010M, tabletă de 10˝ cu modul 3G încorporat şi sistem Android KitKat

10.12.2014
GOCLEVER Insignia 1010M, tabletă de 10˝ cu modul 3G încorporat şi sistem Android KitKat

GOCLEVER a lansat o nouă tabletă adresată celor care călătoresc frecvent şi au nevoie de acces neîntrerupt la e-mail, la reţelele sociale sau folosesc aplicaţii care necesită conexiune online.

Insignia 1010M are ca principale atuuri ecranul IPS LCD de 10.1˝ cu rezoluţie 1280 x 800 pixeli, modemul 3G încorporat (cu suport HSPA+), camera foto de 5MP, memoria internă de 16GB extensibilă şi versiunea recentă de Android. Tableta are la bază un chipset MediaTek MT8382 cu CPU quad-core la 1.3GHz (Cortex A7) şi GPU Mail400MP, ajutat cu 1 GB RAM de memorie DDR3. Lista specificaţiilor este completată cu modul Wi-Fi, Blueetoth, GPS, accelerometru, senzor de lumină ambientală şi busolă electronică.

GOCLEVER Insignia 1010M

Tableta oferă două camere foto: una principală cu rezoluţie 5MP şi una frontală, de 2MP. Pozele şi înregistrările video pot fi stocate în memoria internă de 16 GB, dar şi pe carduri microSD cu o capacitate de până la 32 GB.  La partea de conectivitate avem un port microUSB OTG şi două porturi de tip mini-jack (ieşire şi intrare audio).

Datorită includerii unui set de hărţi, tableta poate fi folosită şi ca dispozitiv de navigare, deosebit de util în ţările Europene. Atât aplicaţia pentru navigare, concepută să fie cat mai uşor de folosit, cât şi hărţile instalate se pot folosi fără costuri suplimentare. De asemenea, update-urile pentru hărţi se pot descărca pe dispozitiv în mod gratuit.

Livrată cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat, tableta oferă o interfaţă personalizată şi acces la magazinul de aplicaţii Google Play. Tableta GOCLEVER 1010M poate fi achiziţionată la un preţ recomandat de 829 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult