GOCLEVER prezintă Insignia WIN – tablete 2-în-1 cu sistem Windows 8.1

19.12.2014
GOCLEVER prezintă Insignia WIN - tablete 2-în-1 cu sistem Windows 8.1

GOCLEVER lansează Insignia 800 WIN şi Insignia 1010 WIN, două tablete adresate utilizatorilor de aplicaţii business care doresc să beneficieze de avantajele unei tablete şi al unui notebook folosind un singur dispozitiv.

GOCLEVER Insignia 800 WIN

Cu dimensiuni reduse şi echipată cu un ecran de 8˝, Insignia 800 WIN poate fi un bun partener pentru călătorii, util pentru navigare pe internet şi lucrul cu aplicaţii puţin solicitante. Dispozitivul vine echipat cu un procesor Intel Atom Z3735E (quad-core la 1.3GHz), ajutat cu 1GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată de ecranul IPS cu rezoluţie de 1280×800 pixeli, 16GB spaţiu de stocare intern, modul Wi-Fi şi Bluetooth, cameră foto de 5MP şi webcam pentru sesiuni de videoconferintă. Bateria promite aproximativ 120 ore funcţionare în modul stand-by sau până la 8 ore de folosire neîntreruptă.

Tableta GOCLEVER Insignia 800 WIN va fi disponibilă în două versiuni: cu o tastatură inclusă (care suplineşte şi rolul de husă pentru tabletă) la preţul de 689 Lei şi fără acest accesoriu pentru suma de 599 Lei.

Insignia 1010 WIN este o tabletă cu ecran de 10˝ dispunând de aceleaşi specificaţii tehnice ca modelul cu ecran de 8˝, la care se adaugă un port microHDMI. Avantajul acestui model constă în tastatura rigidă care se conectează fizic la tabletă, oferind astfel design-ul clasic de notebook. Acest accesoriu îndeplineşte şi rolul de capac pentru Insignia 1010 WIN, protejând ecranul în timpul transportului.

GOCLEVER Insignia 1010 WIN

Tableta GOCLEVER Insignia 1010 WIN va fi disponibilă începând cu luna ianuarie 2015 la preţul de 999 Lei.

Ambele tablete beneficiază de licenţă Microsoft Office 356 valabilă 1 an (care în mod adiţional poate fi instalată şi pe un laptop sau PC), 1 TB spaţiu de stocare online prin serviciul Microsoft OneDrive, respectiv, lunar, 1 oră de convorbiri gratuite prin Skype (pe fix şi pe mobil) pe toată durata licenţei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult