Google Nexus Tablet, noi detalii despre tableta Google

Google Nexus Tablet, noi detalii despre tableta Google

Despre dorinţa Google de a intra pe piaţa tabletelor cu un produs hardware s-a vorbit încă de la începutul acestui an. Astăzi tableta Google revine în centrul atenţiei. Ea poartă neoficial numele de Google Nexus Tablet şi, tot neoficial, ar urma să fie realizată în colaborare cu ASUS.

Google Nexus Tablet se vrea a fi performantă şi accesibilă în egală măsură: procesare quad core pe o platformă Tegra 3 la un preţ de sub 250 de dolari. Cel mai probabil însă, această sumă presupune achiziţionarea produsului la abonament, de la operatorii mobili – este practic imposibil (sau nebunie curată) să oferi o tabletă quad core de top la costul unei tablete no-name, fabricate pe vapor.

Google Nexus Tablet

Revenind la posibila configuraţie, iată şi alte detalii despre dotările tabletelei Google: 1 GB RAM, ecran de 7 inch, două camere foto / video, sistem de operare Android 4.1 cu suport pentru update la Android 5.0 Jelly Bean.

Cât despre imaginile scăpate pe Internet, avem reţineri cu privire la autenticitatea lor. Misterul se va risipi însă curând, căci tableta Google Nexus va fi anunţată până la sfârşitul acestui an.

Google Nexus Tablet

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult