Google pregăteşte o variantă cu 32 GB memorie a tabletei Nexus 7

05.10.2012
Google pregăteşte o variantă cu 32 GB memorie a tabletei Nexus 7

Populara tabletă Nexus 7 va fi disponibilă în curând şi într-o versiune cu 32 GB memorie, adresată celor pentru care nu au fost pe plac variantele cu 8 GB sau 16 GB memorie internă.

Google Nexus 7

Decizia luată de Google în răspuns faţă de rugăminţile celor nemulţumiţi de capacitatea de stocare prea mică a tabletelor Nexus 7, combinată cu absenţa posibilităţilor de expansiune, va face şi din acestea un produs şi mai dezirabil, chiar dacă preţul de achiziţie va creşte puţin.

Deşi informaţii oficiale încă lipsesc, cel puţin două magazine online oferă tableta Nexus 7 cu 32 GB memorie la preţuri de 269, respectiv 272 dolari. Ţinând cont de preţurile variantelor cu 8 GB şi 16 GB memorie, disponibile pentru 200 şi 250 dolari, ne putem aştepta ca varianta cu 32 GB să coste între 275 şi 300 dolari.

Ofertei de tablete Nexus 7 s-ar putea adăuga în săptămânile următoare şi o variantă 3G, adresată celor care doresc mai multă libertate de mişcare în privinţa accesului la internet, decât este posibil cu banalele reţele WiFi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video