Honor Pad V7: o tabletă de buget performantă pentru productivitate și entertainment

27.09.2021
Honor Pad V7: o tabletă de buget performantă pentru productivitate și entertainment

Honor a anunțat oficial tableta Honor Pad V7, un model performant care va intra pe piață în concurență cu noul iPad 9 de la Apple și alte tablete care se vând la prețuri în jurul a 300-400 de euro. Aceasta este echipată cu un procesor nou de la MediaTek și vine cu destul RAM și stocare pentru majoritatea utilizatorilor care au nevoie de o tabletă de productivitate. De asemenea, tableta integrează încărcare rapidă și o baterie mare.

Honor aduce pe piață o tabletă de productivitate din gama mai ieftină: Pad V7

Honor Pad V7 este o versiune mai „modestă” a variantei Pro anunțate anterior. Aceasta folosește chipset-ul MediaTek Kompanio 900T, realizat special pentru tablete de productivitate din gama de medie. Alături de 6 sau 8 GB RAM și 128 GB stocare (cu opțiunea de a adăuga un card microSD), Honor Pad V7 pare să ofere o experiență peste cea de bază pe care o promit alte tablete cu Android din ultima vreme. Honor Pad V7 se încarcă la 22,5W și are un acumulator de 7.250 mAh la interior.

HONOR-Pad-V7 (1)

Ecranul de 10.4” folosește un panel IPS cu rezoluție Full HD+ la 90 Hz, și este compatibil cu conținut HDR10, cât și cu stylus-uk Magic-Pencil 2 al companiei. La capitolul camere foto avem doar senzori de bază: unul de 8 megapixeli pentru apeluri video și unul de 13 megapixeli pentru fotografii rapide și scanarea de documente. Un avantaj peste alte modele ar putea fi sistemul de patru difuzoare stereo, compatibile cu standardul DTS:X, pentru redarea de sunet la o calitate superioară, cu volum înalt.

Tableta Honor Pad V7 a fost anunțat momentan în China, unde este disponibilă începând de pe 30 septembrie. Varianta de bază pornește de la 1.999 yuan, adică 265 euro, pentru configurația 6+128 GB. Există și varianta 8+128 GB la 2.299 yuan (305 euro), cât și o variantă 5G 6+128 GB la 2.599 yuan (345 euro). Tableta vine cu Magic UI 5.0 preinstalat, software-ul Honor bazat pe Android 11. Dacă tableta va fi lansată internațional, aceasta va folosi cu siguranță servicii Google.

HONOR-Pad-V7back

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult