Honor se pregătește să lanseze Magic Pad 13, o tabletă-gigant

13.07.2023
Honor se pregătește să lanseze Magic Pad 13, o tabletă-gigant

Lăudată drept IMAX Enhanced, HONOR MagicPad 13 vine cu ecran la 144Hz și sistem audio cu 8 difuzoare, încercând să capteze atenția amatorilor de tablete cu ecran cât mai mare.

Așa cum spune și numele, Magic Pad 13 vine cu ecran de 13 inch, punând la îndoială convențiile de ergonomie de până acum, în ce privește manevrarea unui dispozitiv cu interfață touch.

Spre deosebire de alternative precum Galaxy Tab S8 Ultra, produsul brandului chinezesc nu vine cu ecran OLED, mizând în schimb pe o soluție IPS LCD etichetată cu rezoluție înaltă. Lista dotărilor continuă cu certificare Low Blue Light, Flicker Free și HDR-10, cea din urmă fiind așteptată mai degrabă de la dispozitive cu ecran OLED.

Honor Magic Pad 13 vine într-o carcasă de 7mm grosime, cu o greutate respectabilă de 660 grame. Tableta preia designul cu două inele pentru camera foto introdus cu modelul Honor 90, însă doar cu senzori de 13MP și 9MP. Configurația tabletei are la bază chipsetul Snapdragon 888, ajutat cu 8GB, 12GB și chiar 16GB memorie RAM, respectiv stocare internă de până la 512GB.

Lista dotărilor este completată cu conectivitate Wi-Fi 6 și Bluetooth v5.2, nu mai puțin de 8 difuzoare pentru sunet și 4 microfoane augmentate cu o tehnologie numită AI noise reduction 2.0. Piesa de rezistență este acumulatorul de 10.050 mAh, împărțit pe două celule și capabil de încărcare rapidă la 66W prin USB-C.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult