HP Slate 8 apare într-o nouă imagine, detaliile rămân necunoscute

07.08.2012
HP Slate 8 apare într-o nouă imagine, detaliile rămân necunoscute

Zvonurile privind iminenţa lansării unei tablete Windows 8 de către HP au prins iar amploare, compania amplasând pe site-ul propriu o imagine promoţională cu un cadru medical care tine în mână o tabletă care nu se află în acest moment în portofoliul său.

Noua imagine a posibilei tablete HP Slate 8

Primele detalii despre Slate 8, tableta HP cu Windows 8, au ieşit la iveală la sfârşitul lunii aprilie a acestui an. Conform sărăcăcioaselor date oferite, Slate 8 va oferi un ecran de 10,1″ cu suport multitouch, conector pentru o staţie de andocare, vizibilitate bună în lumină şi stylus. În cazul în care este vorba de acelaşi produs, tableta HP va avea o grosime de 9,2 milimetri, o greutate de 680 de grame şi o autonomie de până la 10 ore.

Vechea planşă de prezentare a tabletei Slate 8

Deoarece rulează Windows 8, tableta va folosi o platformă hardware x86 de la Intel. Aceasta este, dealtfel, şi singura platformă pe care HP o va susţine, compania anunţând nu demult că renunţă la dezvoltarea unor produse Windows RT bazate pe platforma ARM.

În planşa de prezentare de acum câteva luni, tableta era prezentată ca fiind destinată mediului business, iar noua imagine nu face decât să întărească această idee. Nu se cunosc în acest moment planuri pentru lansarea de către HP şi a unei tablete destinate pieţei casnice, însă lansarea Windows 8 ar putea aduce ceva surprize.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News