iPad Mini şi iPad 4th gen, disponibile din 2 noiembrie în România

iPad Mini şi iPad 4th gen, disponibile din 2 noiembrie în România

Apple a actualizat aseară tableta iPad cu un procesor nou şi servicii LTE extinse şi a lansat noul iPad Mini, o tabletă cu ecran de 7,9″ cu un preţ ceva mai scăzut.

Conform Apple, România este inclusă în primul val de lansări iar cele două noi produse Apple vor putea fi găsite începând cu data de 2 noiembrie şi în magazinele de pe meleagurile noastre. Începând de anul trecut, România se află pe listă ţărilor cu canale oficiale de distribuţie pentru acest tip de produse Apple, deci nu ar trebui să avem parte de surprize neplăcute atunci când vom vedea preţurile.

Noul iPad 4th generation va sosi la aceleaşi preţuri ca modelul actual, deci începând de la 2350 lei pentru modelul cu 16GB stocare internă şi conectivitate Wi-Fi, în timp ce noul iPad Mini este aşteptat la un preţ de circa 1550 lei pentru aceleaşi specificaţii.

Cei care doresc însă un model cu conectivitate 3G/4G vor trebui să aibă însă ceva răbdare, versiunile cu modem de date urmând să fie lansate în Statele Unite la jumătatea lunii viitoare, urmând să devină ulterior disponibile şi pentru restul ţărilor din primul val.

România se află în primul val de lansări pentru iPad Mini

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News