LG pregăteşte o tabletă „pentru acasă”

08.08.2017
LG pregăteşte o tabletă „pentru acasă”
Tabletele cu Android nu se bucură de un succes foarte mare în acest moment, însă companiile producătoare nu par să renunţe la această categorie de produse. LG pregăteşte o nouă tabletă mid-range care pare să fie realizată pentru utilizarea acasă, pe masa de cafea din living, alături de un accesoriu foarte interesant, care suplineşte şi rol de stand vertical.

LG GPad X2 8.0 Plus este numele noii tablete, aceasta fiind listată pe site-ul operatorului T-Mobile (divizia americană a companiei Deutsche Telekom). Detaliile de pe pagina produsului sugerează specificaţii mid-range, cu un chipset octa-core la 1,4 GHz, 2 GB memorie RAM, un ecran de 8” cu rezoluţie Full HD şi 32 GB spaţiu de stocare internă. Alături de tabletă, LG pregăteşte accesoriul Gpad Pack Plus, un dispozitiv care integrează o baterie de 4.400 mAh, un picior de susţinere, boxe stereo şi un port USB.

Practic, tableta poate servi rolul unei boxe inteligente, în cazul în care funcţia „OK, Google” este activată, iar faptul că este conectată la un stand cu baterie extinsă asigură funcţionare pentru câteva zile bune în modul stand-by fără a fi nevoie de încărcare. Conexiunea între accesoriul Gpad Pack este realizată printr-un port special cu magnet de pe spatele tabletei, deconectarea fiind simplă şi rapidă.

Momentan nu avem la îndemână alte informaţii precum preţul şi data de lansare, însă site-ul T-Mobile a oferit câteva imagini cu GPad X2 8.0 Plus şi dock-ul său.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult