LG Tab Book 11 – tabletă cu Android şi procesor Core i5

29.07.2014
LG Tab Book 11 - tabletă cu Android şi procesor Core i5

LG a prezentat o nouă tabletă cu Android, remarcată prin setul de specificaţii impresionant adresat utilizatorilor exigenţi.

Înzestrată cu ecran Full HD de 11.6″ LG Tab Book este puţin mai mare decât tabletele obişnuite bazate pe Android, fiind depăşită doar de modelul Galaxy Note Pro 12.2. Comparat cu tableta Samsung, noul produs LG oferă performanţe superioare, asigurate folosind o platformă Intel Haswell cu procesor Core i5 4200U (până la 2.6GHz) şi 4GB memorie RAM. Configuraţia demnă de un laptop ultraportabil este completată cu un SSD generos de 128GB.

Tableta livrată cu sistem Android 4.2.2 foloseşte construcţie de tip 2-in-1, având ecran touch şi tastatură fizică pentru folosirea în modul laptop. Din păcate designul ales are şi un dezavantaj, tableta cântărind puţin peste 1Kg.

LG Tab Book 11

Prezentată deocamdată doar pentru piaţa sud-coreeană, tableta LG Tab Book ar putea fi oferită în cele din urmă şi pentru pieţele internaţionale, la un preţ rămas deocamdată neprecizat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult