Moto Tab G62 este cea mai nouă tabletă Motorola pentru amatorii cu buget redus

20.06.2022
Moto Tab G62 este cea mai nouă tabletă Motorola pentru amatorii cu buget redus

Așteptată pentru lansare în viitorul apropiat, Moto Tab G62 ar putea fi o alegere populară pentru școală sau folosire ocazională, dacă producătorii care licențiază brandul Motorola vor decide să o livreze și pe piața europeană.

În cazul de față este vorba de Lenovo, gigantul cunoscut mai ales după oferta de PC-uri și laptopuri pregătind o nouă tabletă accesibilă pentru piața din India, Moto Tab G62 fiind adresată cumpărătorilor care pun funcționalitatea de bază și autonomia bateriei pe primul loc.

Listată și în catalogul Google Play Console, G62 va apărea cu siguranță și în ofertele magazinelor asiatice, însă chipsetul selectat nu transmite prea mare încredere în ce privește nivelul de performanță. Concret, este vorba de un chipset Unisoc, brandul chinezesc creat pentru a livra alternative și mai ieftine la soluțiile MediaTek (producător taiwanez).

Potrivit informațiilor obținute pe canale neoficiale, avem de-a face cu cel puțin două versiuni de produs: XT2261-1 și XT2261-2. În fapt, cea din urmă este doar versiunea tabletei cu suport LTE (dar nu și 5G), adresată cumpărătorilor care nu se pot mulțumi doar cu suport WiFi.

Aparent, va exista și o tabletă Moto Tab G70, livrată cu un chipset MediaTek Helio G90T considerabil mai rapid și ecran de 11” cu rezoluție 2K, capabil să livreze o luminozitate de până la 400 nits. Pentru acest model, lista dotărilor este completată cu un sistem audio quad-speaker  și certificare Dolby Atmos, cameră foto principală de 13MP și cameră frontală de 8MP. Tableta ar urma să fie livrată cu 128GB stocare internă, într-o carcasă din aluminiu cu certificare IP52.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult