MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, noua generatie MultiPad

MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, noua generatie MultiPad

Noua generatie de tablete MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 va ofera mai mult decat orice alt dispozitiv de acest fel. Ecran de 8 inci cu tehnologie IPS pentru imagini clare si luminoase potrivit pentru afaceri sau divertisment. Pe langa culoarea neagra clasica, aceasta tableta este disponibila si pe alb.

Echipat cu cel mai bun procesor grafic Quad Core GPU si 1GB de memorie in combinatia cu tehnologia OpenGL si Accelerometru 3D, dispozitivul va permite sa vizionati filme full HD la calitate de 1080p si jocuri dinamice in 3D. De asemenea, tableta dispune de un procesor Dual Core ce ofera performante sporite cu consum minim de baterie.

Vine echipata cu cea mai noua si rapida varianta de sistem de operare,  Android 4.1 Jelly Bean. Pastrati momentele speciale cu camera de 2.0MPx si impartasiti-le cu prietenii pe retelele sociale; fiti conectati permanent cu prietenii, familia si partenerii prin intermediul apelurilor de Skype; vizualizati si editati documente cu Office Suite Pro si descoperiti o lume de carti cu aplicatia eReader Prestigio –  toate acestea si multe alte aplicatii preinstalate pe care le veti descoperi singuri printre miile de aplicarii din Google Play. De asemenea, va puteti conecta la internet prin intermediul unui retele Wi-Fi sau cu ajutorul unui modul 3G.

Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 are o memorie interna de 8GB ce poate fi usor extinsa prin intermediul unui card microSHDC/microSD cu pana la 32GB. Si asta nu e tot! Puteti obtine inca 5GB de memorie din cloud cu ajutorul aplicatiei preinstalate SugarSync.

Toate aceste caracteristici vin intr-o carcasa din materiale de cea mai buna calitate cu un design ultra modern. Dispozitivul dumneavoastra MultiPad are inclusa si o husa eleganta de piele pentru protectie sporita.

MultiPad 2 Ultra Duo 8.0

Noua generatie MultiPad vine cu un ecran spatios de 8 inci cu tehnologie IPS, cu o rezolutie de 1024×768 pixeli cu 16 milioane de culori. Datorita tehnologiei IPS, veti beneficia de imagini clare, vii si luminoase, rata excelenta de contrast, timp de raspuns rapid si reducere blur. Dispozitivul este disponibil in doua culori, negru pentru business si alb pentru un strop de stralucire.

Performanta dubla

Procesorul Dual Core ARM Cortex-A9 ofera performante sporite dispozitivului dumneavoastra MultiPad cu consum minim de energie: navigare rapida, incarcare aplicatii si rulare video si jocuri. 

Grafica uimitoare

Prestigio MultiPad este echipat cu procesor Dual Core GPU si memorie de 1GB, in combinatie cu tehnologie OpenGL si Accelerometru 3D, ceea ce inseamna performante video uimitoare. Vizionati filme Full HD 1080p de o claritate incredibila, si jucati-va cele mai noi si dinamice jocuri in 3D.

Prestigio MultiPad este compatibil cu majoritatea formatelor text, imagine si video .

MultiPad 2 Ultra Duo 8.0

Android 4.1 Preinstalat

Android 4.1 Jelly Bean este cea mai rapida si fiabila versiune de Android.  Si vine preinstalata pe Tableta PC Prestigio MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0. Bucurati-va de incarcare rapida a paginilor de net, ecran cu raspuns rapid, performante imbunatatite, consum eficient de energie si cele mai noi caracteristici ale sistemului de operare Android.

Prestigio MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0 este gata de utilizare imediat ce-l scoateti din cutie. Vine cu o multime de aplicatii preinstalate dintre care amintim  Office Suite Pro care va permite sa editati si sa vizualizati documente, eReader Prestigio care va ofera mai mult de 270,000 eBook-uri in 22 llimbi. Cu SugarSync veti obtine inca 5GB de memorie in cloud, cu Scanerul de coduri de bare puteti comapara produse si preturi, si, desigur nu putea lipsi Angry Birds!

Veti gasi peste alte 700 000 aplicatii in Google Play pentru a asculta muzica preferata, a citi carti si reviste sau a urmari emisiunea TV preferata 

Obtineti mult mai mult

Dispozitivul are memorie interna de 8GB pentru a stoca o intreaga lume digitala – Filme, Muzica, Galerie Foto, eBookuri, Fisiere Date  –  memoria interna poate fi extinsa prin intermediul unui card micro SDHC/micro SD cu pana la 32GB sau puteti obtine inca 5GB de memorie din cloud prin intermediul aplicatiei preinstalate SugarSync.

Daca aveti nevoie de mouse sau tastatura, le puteti conecta prin intermediul cablului OTG.In acelasi fel puteti conecta si un stick de memorie USB pentru transfer date.

MultiPad 2 Ultra Duo 8.0

Doua Camere

Tableta PC MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0 este echipata cu 2 camere. Camera frontala se foloseste pentru apeluri video si are 0.3MPx. De asemenea aveti si o camera de 2.0MPx situata pe partea din spate a dispozitivului pentru a imortaliza momentele speciale din viata dumneavoastra. De asemenea, puteti inregistra si video HD.

Conectivitate sporita

Internetul Wi-Fi (802.11b|g|n) de mare viteza va ofera acces la tot ceea ce va doriti fie ca este vorba de rezultatele echipei de footbal preferate, retete, cumparaturi online, rezervari la hotel, retele sociale, mailuri sau chat cu prietenii.

Design Ultra Modern

Toate aceste caracteristici sunt cuprinse intr-o carcasa din materiale de calitate exceptionala cu un design ultra modern. Dispozitivul este disponibil in doua culori: Alb si Negru. Dispozitivul dumneavoastra MultiPad are inclusa si o husa eleganta de piele pentru protectie maxima.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News